Kraj, kjer se tradicionalni duh združuje s sodobnim stilom.

PRIHOD - ODHOD
DARILNI BON

Naša zgodovina in tradicija

Kranjska, dežela slovenskih Alp med mogočnimi stenami in zelenimi razgledi, kristalnimi jezeri, mističnimi mesti in prvinskostjo. Občudovanja vredna pokrajina povezuje Alpe, Sredozemlje, ljudi in njihove zgodbe, preteklost in sedanjost.

Hotel Lipa je popolna oaza v središču Kranjske Gore, v osrčju Zgornjesavske doline. Odkrijte prvinski glamur z vrhunsko storitvijo in elegantno notranjostjo.

Standardna dvoposteljna soba

Standardna dvoposteljna soba z balkonom se nahaja v prvem ali drugem nadstropju. Soba je opremljena s skrbno izbranimi, okolju prijaznimi in trajnostnimi materiali, med katerimi prevladuje jesenov les in daje prostorom prijeten občutek. Zajtrk je vključen v ceni.

 • Od 15m2 do 25m2

 • Primerno za 2 gosta

 • Cena od 120€ naprej

Superiorna dvoposteljna soba z balkonom

Dvoposteljna soba Superior se nahaja v prvem ali drugem nadstropju. Soba je opremljena s skrbno izbranimi, okolju prijaznimi in trajnostnimi materiali, med katerimi prevladuje jesenov les in daje prostorom prijeten občutek.

 • Od 25m2 do 30m2

 • Cena od 140€ naprej

 • Primerno za 2 gosta

Troposteljna soba s teraso

Troposteljna soba s teraso se nahaja v pritličju. Soba je opremljena s skrbno izbranimi, okolju prijaznimi in trajnostnimi materiali, med katerimi prevladuje hrastov les in daje prostorom prijeten občutek.

 • velikost sobe znaša 40 m2

 • Cena od 160€ naprej

 • Primerno za 2 + 1 (otrok do 16 let) gosta

Suita z dvema spalnicama z balkonom

Two bedroom suite with balcony is on first floor. The room is furnished with carefully selected, environmentally friendly and sustainable materials, among which ash wood predominates and gives the room a pleasant feeling. The room includes a bedroom with king size bed, a bedroom with a bunk bed and a living room with sofa. Breakfast is included in the room price.

 • 35 m2 of space

 • Price from 180€

 • Suitable for 2+2 (children up to 12 years) guests

Superiorna dvosobna suita z balkonom

Superiorna dvosobna suita z balkonom se nahaja v drugem nadstropju. Soba je opremljena s skrbno izbranimi, okolju prijaznimi in trajnostnimi materiali, med katerimi prevladuje jesenov les in daje prostorom prijeten občutek. Soba vključuje dve spalnici z zakonsko posteljo in dnevno sobo s kavčem. Zajtrk je vključen v ceni.

 • Velikost 45 m2

 • Cena od 200€ naprej

 • Primerno za 4 goste

Edinstvena kulinarična izkušnja

Tematika kulinarike je zaradi stičišča Slovenije, Italije in Avstrije mednarodno obarvana.

Slogan kuharjev restavracije Lipa bi lahko strnili v: Enostavnost v raznovrstnosti. Nabor jedi namreč pokriva enostavne testenine, rižote, solate in bolj izbrane ribje ter mesne jedi.

V naši spodnji restavraciji se nahaja vinska klet, katera se ponaša z bogato izbiro vrhunskih slovenskih in tujih vin. Občasno prirejamo vinske degustacije s spremljavo naših hišnih dobrot.

Počitniški paketi. Prepleteni z ljubeznijo.

I recommend accommodation
Read More
The breakfast were excellent. A wonderful family-run hotel in a great location. Trips in the locality or a short drive away. (Prevedeno iz Češčine)

Karolina, cz
Good Experience and food
Read More
Delicious breakfast and restaurat, lovely staff.

Guillaume, GB
We had a great time
Read More
The brekfast are excellent, the room and the location itself are excellent, the staff expecially the owner is friendly

Marina, SLO
Odlično družinsko bivanje
Read More
We had a great family stay at the LIPA hotel: Warm welcome, good advice, very confortable room and succulent breakfast! We will come back with pleasure. (Prevedeno iz Francoščine)

Marina, SLO
Previous
Next

Ne oklevajte. Obiščite nas in spijte z nami kozarec vina.

Koroška ulica 14
4280 Kranjska Gora
Slovenia

Google Maps navodila.
46.48678, 13.78610